مجری حقیقی

مجری-حقیقی

مجری حقیقی و حضور وی در پروژه های ساخت و ساز باتوجه به مصوبه های جدید سازمان نظام مهندسی کشور ضروری است، از این رو انبوه سازان گرامی حتما برای پیشبرد صحیح پروژه های عمرانی خود باید مهندس مجری حقیقی که صلاحیت وی مورد تایید شهرداری است را برای نظارت به کار بگیرند، هلدینگ ساختمانی سپنتا در این مقاله قصد دارد؛ اطلاعات جامعی را درباره وظایف مهندس مجری حقیقی و نحوه انتخاب بهترین مجری را به شما بگوید، پس تا انتها همراه ما باشید.

ارائه کلیه خدمات مجری ذیصلاح مانند خدمات مجری حقیقی در هلدینگ ساختمانی سپنتا، بدون واسطه با مالکین، سازنده ها و مهندسان انجام میشود و ما برای اجرای پروژه های عمرانی سهیمه اختصاصی خود را خواهیم داشت. برای اطلاع از خدمات ما تماس حاصل فرمایید.

call to action

 

مهندس مجری حقیقی

مهندس مجری حقیقی فردی است دارای صلاحیت از سازمان نظام مهندسی کشور که مسئولیت نظارت بر ساخت و ساز پروژه های عمرانی را برعهده دارد، به عبارتی میتوان گفت مجری حقیقی نماینده فنی و قانونی انبوه ساز و یا همان کارفرما بوده که کلیه مراحل و روند پروژه ساخت و ساز باید زیر نظر او انجام شود، این مهندس حقیقی باید درقبال هر مرحله از ساخت و ساز و هرخطایی که رخ میدهد درمقابل ناظر پروژه و همچنین کارفرما پاسخگو باشد.

شرایط اخذ پروانه مجری ساختمان

مهندس مجری حقیقی

مجری حقیقی ساختمان باستی تمام قوانین و مقررات و ضوابط فنی و شهرسازی را در پروسه اجرا رعایت کرده و همچنین پروژه را طبق نقشه های تصویب شده جهت اخذ جواز ساخت پیش ببرد؛ حتما به این نکته توجه داشته باشید که در صورتیکه مجری ساختمان حقیقی و و یا مجری حقوقی مسئولیت اجرای همزمان بیش از یک پروژه را داشته باشد موظف است تا در هر پروژه ساخت سازی که نظارن آنرا بر عهده دارد، فردی با صلاحیت را به عنوان مسئول کارگاه در پروژه مستقر کند.

وظایف مهندس مجری حقیقی

به کارگیری نیروهای دارای صلاحیت لازم و دارای مهارت کامل برای پیشبرد پروژه های عمرانی و در حال اجرا، از جمله وظایفی است که در پروسه ساخت و ساز برعهده مجری حقیقی میباشد، علاوه براین مورد مهندس حقیقی در تامین مصالح مورد نیاز برای ساختمان نیز مسئول است و باید مصالح باکیفیت و مطابق نقشه های فنی را تهیه کند.

وظایف مهندس مجری حقیقی

یکی از مهمترین وظایفی که مجری حقیقی (Supervisor Engineer) ساخت و ساز برعهده میگیرد، ایجاد امنیت در پیاده سازی پروژه عمرانی و رعایت اصول ایمنی و حفاظت کارگاه میباشد، اخذ تاییدیه ناظران، تنظیم برنامه های زمان بندی، پیگیری بیمه ساختمان، رعایت اصول ایمنی کارگاه و کارگران، انجام امور اداری و مالی، تنظیم قرارداد با نیروها نیز از دیگر وظایف مجری حقیقی است.

نکته: این مورد را به خاطر داشته باشید که وظایف گفته شده جزو مسئولیت های عمومی تمام مجریان حقیقی ساخت و ساز هاست، در قرارداد که میان کارفرما و مهندس مجری بسته میشود و به آن قرارداد مدیریت پیمان  یا قرارداد اجرا با مصالح و یا اجرا بدون مصالح میگویند، شرح دقیق وظایف مجری حقیقی پروژه تعیین می شود.

مدارک صدور مجوز مجری شخص حقیقی

  • سوابق کار حرفه ای به صورت مستند (تصویر پروانه ساختمانی یا قرارداد)
  • گواهی حسن انجام کار از پروژه های اجرایی مورد تایید ، توسط ناظر پروژه
  • گواهی عدم خلاف از شورای انتظامی
  • تصویر پروانه اشتغال بکار مهندسی
  • یک قطعه عکس 4 × 6
  • تصویر کارت معتبر عضویت
  • تصویر کارت ملی
  • استعلام از بیمه تأمین اجتماعی و خدمات درمانی بابت گواهی عدم اشتغال بکار دولتی

ارائه برگه مجری حقیقی 

تهیه برگه مجری حقیقی یکی از مراحل است که در کنار اخذ سایر مجوز ها و برگه سبز معماری ساختمان ضروری است، در صورتی که برای پروژه عمرانی خود مجری حقیقی انتخاب کرده اید که دارای صلاحیت و مورد تایید سازمان نظام مهندسی است، این مجری کلیه برگه های لازم از جمله برگه مجری حقیقی را برای شما تهیه میکند.

ضرورت حضور مهندس مجری حقیقی در پروژه

تا چند سال پیش وجود مهندس مجری در پروژه های عمرانی به صورت اختیاری بود و معمولا مهندس ناظر به تنهایی تمام مراحل کار را مدیریت میکرد اما مصوبه های جدید سازمان نظام مهندسی کشور چندسالی است که تغییر کرده و حضور مهندس مجری در تمام پروژه ها الزامی شده است، اما این اجبار شدن بسته به مصوبات، قوانین و توافق نامه هایی است که در هر استان متفاوت از استان دیگر میباشد.

ضرورت حضور مهندس مجری حقیقی در پروژه

در برخی از استان های کشور مالک پروژه ساخت و ساز مستقیما مسئولیت اجرایی کردن پروژه عمرانی را برعهده گرفته و جواز و پروانه ساختمان نیز به نام وی ثبت میشود، اما در بسیاری از مناطق این طور نیست و نیاز به استخدام مجری حقیقی وجود دارد و عدم وجود مجری در پروژه ها از سمت ناظر ساختمان تخلف محسوب میگردد، همچنین لازم است بدانید که مهندس ناظر ساختمان باید نظارت کامل بر عملکرد مجری داشته باشد و در صورت مشاهده تخلف، مورد را گزارش دهد.

تفاوت مجری حقیقی و مجری حقوقی

باتوجه به توضیحات و وظایفی که برای مجری حقیقی و مجری حقوقی تعریف کردیم، میتوان اینطور فهمید که هردو مجری در پروسه ساخت و ساز و پروژه های عمرانی یک وظیفه را بر عهده دارند و بین عملکرد این دو تفاوتی وجود ندارد، تنها اختلافی که در این بین وجود داشته و باعث میشود که مجری ساخت و ساز دو اسم متفاوت را به خود بگیرند این هست که مجری حقوقی در حقیقت تیمی از مهندسان هستند که در قالب یک شرکت و هلدینگ ساختمانی؛ وظیفه نظارت و اجرای پروژه مالک را برعهده میگیرند و با توجه به تعریف آن مشخص است که بهره گیری از خدمات مجری های حقوقی در پروژه های متوسط و بزرگ رخ می دهد و مجری حقیقی خدمات اجرایی خود را شخصا و یک نفره انجام میدهد.

مجری حقیقی ساختمان در تهران

استخدام مهندس مجری برای تمام پروژه ها ضروری است، از این رو صاحبین ساخت و ساز ها میتوانند از خدمات مجری حقوقی هلدینگ های ساختمانی برای پیشبرد کار خود استفاده کنند و یا به جای استفاده از کار یک تیم صرفا با یک مهندس با تجربه قرارداد ببندند.

که در این شرایط مهندس مجری را مجری حقیقی میگویند، هلدینگ ساختمانی سپنتا در تهران از سال 89 تاکنون مشغول انجام پروژه های عمرانی زیادی بوده و مهندسین با تجربه ما به صورت انفرادی و همچنین در قالب مجموعه خدمات مجری را ارائه میدهند، از این روی برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات مجری حقیقی با ما در ارتباط باشید.

call to action

 

ارتباط با هلدینگ سپنتا

برای ارتباط با هلدینگ سپنتا مجری پروژه های ساختمانی از طریق شماره تماس زیر و قسمت درخواست مشاوره اقدام کنید.

4 پاسخ

    1. سلام برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید تا شما را به مجریان حقیقی مجموعه لینک بدیم.

    1. سلام دوست عزیز
      تفاوت در تعداد و نوع سازمانی است که شما از خدمات مجری آن در حال استفاده هستید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Table of Contents