شرکت ها مجری نیلینگ

شرکت های مجری نیلینگ

نیلینگ یکی از کاربردی ترین روش ها در ساخت و سازهای شهری است، هلدینگ ساختنمانی سپنتا با 10 سال تجربه در پروژه های عمرانی و ساختمانی در این مقاله سعی دارد تاشما کاربران و مهندسان را با روش های پایدارسازی گود عمیق از جمله نیلینگ و با شرکت هایی فعال در این حوزه آشنا سازد؛ پس با ما همراه باشید.

نیلینگ – پایدارسازی گود عمیق

روش های مختلفی برای پایدار سازی دیواره در مرحله گود برداری (گودبرداری با خاکبرداری ساختمان متفاوت است)وجود دارد که می توان از آن ها به صورت مجزا یا ترکیبی استفاده نمود، در ادامه با انواع روش پایدار سازی گود عمیق آشنا خواهیم شد. نیلینگ یکی از روش های بهسازی خاک (پایدار سازی گود عمیق) است که در مرحله گود برداری برای جلوگیری از ریزش خاک دیواره ها استفاده می شود.

در این روش ابتدا به وسیله ماشین های مکانیکی مخصوصی به صورت مورب حفاری می شود و در آن میلگرد  قرار میگیرد، بعد از قرار گیری میلگرد در قسمت حفاری شده به وسیله ی دوغاب سیمان اون قسمت پر می کنند وبه عمق 10 تا 15 سانتی متر بتن پاشی می شود.

در مهندسی ژئوتکنیک روش نیلینگ به صورت مقاوم عمل می کند و اثرات خود را توسط اندرکش خاک – میلگرد حاصل از تغییر شکل در خاک اعمال می کند؛ پروژه هایی که در موقعیت های تغییر مکان های گودبردرای بالا بوده یا در مجاورت ساختمان ها قدیمی و فرسوده واقع شده است و یا خاک مکان پروژه نرم و متوسط باشد توصیه نمی شود.

استفاده از سیستم نیلینگ چه تاثیری بر بهبود پایداری دیواره ها میگذارد؟

  • افزایش نیروی قائم و مقاومت برشی سطح لغزش در خاک های که اصطکاک دارند
  • کاهش یافتن نیروی رانشی سطح لغزش در خاک هایی که اصطکاک دارند و چسبنده هستند

 

 

ماشین آلات استفاده شده در نیلینگ

ماشین آلات نیلینگ نسبت به ماشین آلات مکانیکی دیگر حجم کمتری دارد و علاوه بر آنکه قابلیت حمل و جابه جایی دارند می توانند در حوزه کاری مختلف بدون تداخل کار کنند، یکی از قابلیت این ماشین تجهیز شدن آسان و سریع آن است که میتواند در مکان هایی از پروژه که دسترسی به آن دشوار است مورد استفاده قرار گیرد.

ماشین آلات نیلینگ به دلیل اینکه  ارتعاش کمی دارند و آلودگی صوتی در محیط ایجاد نمی کنند میتوان در شهر ها هم استفاده نمود.

پایدار سازی گود عمیق به روش انکراژ

پایدار سازی گود عمیق به روش انکراژ

روش انکراژ یا مهارگذاری یکی از روش های پایدار سازی گود عمیق است،این روش با روش نیلینگ یکسان است با این تفاوت بعد از یک مدت مناسب برای به عمل آوردن دوغاب سیمان با نصب پایه چک، چک کششی و نیرو سنج نیروی پس تنیدگی آن تا مقدار به دست آمده طراحی و به میلگرد ها و دوغاب سیمان اعمال می شود.

مراحل اجرای پایدار سازی خاک به روش انکراژ

  • ایجاد سازه نگهبان
  • خاکبرداری تا تراز نصب اولین ردیف انکرها
  • حفاری جهت اجرای انکر
  • تزریق دوغاب سیمان
  • عملیات کشش ، خاکبرداری و بتن پاشی اجرا می شود

برای پایدار سازی گود عمیق به روش انکراژ امکان اجرای پوشش دائمی هم امکان پذیر است، این پوشش های دائمی میتوان از نوع بتن پاششی، پیش ساخته، بتن های درجا ریز و پوشش های دائمی دیگیری که برای اجرای این کار به توان انجام داد امکان پذیر است

پایدار سازی گود عمیق به روش استرات (Strut)

پایدار سازی گود عمیق به روش استرات (Strut)

 استرات (Strut)  یا مهار گذاری فشاری روشی است که در پایدار سازی گود عمیق مورد استفاده قرار می گیرد،استرات (Strut) از مهار های فشاری جهت انتقال فشار خاک انجام می شود؛ این سیستم به طور کلی شامل دیوار های دیافراکمی، پایل شیپ (Sheet Pile) و شمع های نگهبان فلزی و بتنی است.

پایدار سازی گود عمیق با روش ساخت بالا به پایین  یا تاب دادن

پایدار سازی گود عمیق با روش ساخت بالا به پایین  یا (Top-Down)

یکی دیگر از روش های پایدار سازی ساخت بالا به پایین و یا تاب زدن است که به جای استفاده از نصب سازه نگهبان ، خود سازه اصلی از بالا به پایین اجرا و همزمان گودبرداری انجام گیرد.

پایدار سازی گود عمیق با روش سازه نگهبان خرپایی(Truss Retaining Structure)

پایدار سازی گود عمیق با روش سازه نگهبان خرپایی(Truss Retaining Structure)

سازه نگهبان خرپایی (Truss Retaining Structure)  روش دیگری برای پایدارسازی گود عمیق است که با استفاده از آن فشار خاک از طریق اعضای افقی و مورب به سطح زمین منتقل می شود.

سازه نگهبان خرپایی (Truss Retaining Structure)  برای پروژه های عمرانی با گود کم تر از 14 متر و نسبت عرض به عمق گودبرداری بیشتر از 5 مناسب است و بیشتر از آن توصیه نمی شود.

مزیت استفاده از روش نیلینگ نسبت به روش های دیگر پایدارسازی گود عمیق چیست؟

به دلیل اینکه روش های دیگه پایدار سازی گود عمیق مانند سازه های نگهبان خرپایی و استرات ، نیاز به استفاده از مهار های داخل گود و اجرای مرحله به مرحله فوندانسیونو خاک برداری مقطعی حاشیه پی همسایه به همراه دارند استفاده از روش نیلینگ امکان اجرای یکپارچه سازی فوندانسیون در کف گود را پس از عملیات پایدارسازی فراهم می کند.
در پروژه هایی که سازه اصلی آن ها بتن هست استفاده از سازه نگهبان خرپایی باعث صرف زمان و هزینه اضافی ماشین آلات، تجهیز کارگاه و مصالح  خواهد بود.

معایب استفاده از روش نیلینگ

  • هزینه بالا
  • نیاز به تجهیزات خاص برای اجرای عملیات نیلینگ
  • نیاز به نیروی انسانی متخصص
  • تولید آلودگی صوتی

لیست شرکت های نیلینگ و میخکوبی خاک

پیمانکار نیلینگ چه کسی است؟

شرکت هایی هستند که خدماتی ساختمانی و عمرانی مانند پیمانکار نیلینگ ارائه می دهند، پیمانکاران نیلینگ وظیفه طراحی و ساخت دیوار های میخکوبی مسئول است، بعد از بازدید پروژه و تجزیه و برسی آن یک طرح که شامل طراحی دیوار های نیلینگ هست را به کارفرما ارائه می دهد و عملیات نیلینگ را آغاز می کند، در ادامه چند شرکتی که در این حوزه فعالیت می کنند خدمت شما عزیزان معرفی می کنیم.

چه شرکت هایی در حوزه پیمانکار نیلینگ فعالیت می کنند؟

  • شرکت آسیا عمران خاک (سهامی خاص)
  • شرکت خدمات ژئوتیک خاک (سهامی خاص)
  • مهندسین مشاور ایرانیان پی آزما
  • شرکت حفار پایدار تهران
  • شرکت پی نگار پایدار
  • هلدینگ ساختمانی سپنتا

مجریان بهسازی خاک

مجریان بهسازی خاک

  • شرکت ایستا سازه
  • شرکت آروین ترانشه ایستا
  • شرکت فنی مهندسی آرشیت بنای ایرانیان
  • شرکت اسپاد تحکیم بنا
  • هلدینگ ساختمانی سپنتا

هلدینگ ساختمانی سپنتا با ارائه خدمات مهندسی و ساختمانی در این مقاله سعی داشته تا شما را با انواع پایدار سازی گود عمیق از جمله مفهوم نیلینگ آشنا سازد و شرکت هایی که در حوزه فعالیت می کنند معرفی کنیم، جهت کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

 

02166004175

Table of Contents

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.