انتخاب رنگ خانه یکی از مراحل مهم در طراحی دکوراسیون داخلی منزل و موضوع این مقاله از سایت هلدینگ ساختمانی سپنتا میباشد، طراحان و مهندسان معمار ما شما را در دیزاین مدرن و کلاسیک خانه کمک خواهند کرد، اما اولین مرحله در طراحی دکوراسیون داخلی منزل انتخاب رنگ دیوار در بخش های مختلف است، با […]
انتخاب رنگ خانه یکی از مراحل مهم در طراحی دکوراسیون داخلی منزل و موضوع این مقاله از سایت هلدینگ ساختمانی سپنتا میباشد، طراحان و مهندسان معمار ما شما را در دیزاین مدرن و کلاسیک خانه کمک خواهند کرد، اما اولین مرحله در طراحی دکوراسیون داخلی منزل انتخاب رنگ دیوار در بخش های مختلف است، با ما همراه باشید تا بهترین رنگ برای هر قسمت از خانه را معرفی کنیم.
آیا میخواهید رنگ دیوارهای خانهتان را تغییر دهید؟ انتخاب رنگ مناسب میتواند یکی از چالشهایی باشد که با آن مواجه میشوید. این تغییر ظاهر خانهتان را به شدت تحت تأثیر قرار خواهد داد و بعد از پایان کار، خانهتان به نظر یک محل جدید تبدیل خواهد شد. بسیاری به دنبال یک راه ساده و ارزان برای تغییر دکوراسیون خانهشان هستند و تغییر رنگ دیوارها میتواند یکی از بهترین راههای انجام این کار باشد. اما چگونه رنگ مناسب را انتخاب کنیم؟ در حالیکه سفید گاهی برای رنگ دیوارها انتخاب اول است، راههای دیگری نیز برای انتخاب رنگ وجود دارد.
انتخاب بهترین رنگ خانه
خونمونو چه رنگی کنیم؟ این یکی از پرتکرارترین سوالاتی است که در خدمات آنلاین مشاوره دکوراسیون داخلی خانه از ما پرسیده می شود. برای پاسخ به ان سوال ایتدا باید با معنا و مفهوم هر رنگ آشنا شوید تا بدانید که هر رنگ معنا و حس خاصی را تداعی میکند، استفاده از چرخه رنگ و تلفيق آنها با یکدیگر میتواند در انتخاب رنگ خانه مناسب با روحیه و سلیقه شما بسیار کارآمد باشد، بنابراین براي تغيير دکور و رنگ آمیزی مجدد خانه خود بايد بتوانيد انتخاب رنگ تلفیقی داشته باشید.
رنگ های گرم در طراحی خانه و طراحی نمای ساختمان باعث افزایش آدرنالین در خونه و ایجاد حس گرما در افراد منزل میشود، استفاده از این رنگ ها معمولا خانه ها را شلوغ و پرتر نشان میدهد، رنگ های گرم احساسات بیشتری را در افراد ایجاد کرده و شامل: قرمز، زرد و نارنجي و قهوه ای میشوند.
استفاده و انتخاب رنگ های سرد در طراحی داخلی خانه نیز ضربان قلب را كم كرده، ماهيچهها را ريلكس و دماي بدن را پايين ميآورند و حس سرما توام با آرامش را تداعی میکنند، به طور کلی رنگ های سرد در طراحی مدرن سازه ها بیشتر از رنگ های گرم استفاده میشوند، رنگ های سرد مثل: آبی، سبز، خاکستری و سورمه ای بیشترین کاربرد را در دکور خانه دارند.
نکته: رنگ بنفش ميتواند بسته به درصد رنگهای تشكيلدهنده هم جزو دسته رنگ های گرم و هم سرد قرار بگیرد، اگر رنگ آبي به کار رفته در بنفش مورد نظر شما برای رنگ خانه بيشتر باشد، سرد و اگر قرمز آن بيشتر باشد، گرم خواهد بود.
حال که متوجه شدیم کدام دسته از رنگ ها گرم و کدام ها سرد هستند، در این قسمت به صورت انحصاری با ویژگی هر رنگ و احساسی که در افراد منزل ایجاد میکند، آشنا میکنیم:
همان طور که در تا این بخش متوجه شدیم هر رنگ ویژگی خاصی داشته که آنرا از دیگری متمایز میکند و نمیتوان گفت دقیقا کدام رنگ برای انتخاب بهترین رنگ برای خانه و دکوراسیون داخلی منزل است، زیرا علاوه بر ویژگی هایی که هر رنگ دارد، سلیقه افرادی که در یک منزل زندگی میکنند نیز باید در نظر گرفته شود، بنابراین توصیه ما به عنوان یک تیم طراحی دکوراسیون داخلی با سابقه در پایتخت استفاده از ترکیب رنگ مکمل است.
رنگهای مکمل به رنگهایی گفته میشود که اثر القا کننده در جهت مثبت را به نمایش میگذارند. ترکیبی از رنگهای تیره و روشن، نمونهای از این طراحی است. ترکیب رنگهای آبی تیره و نقرهای، ترکیب رنگهای زرد و سفید، صورتی و سفید، سبز و نقرهای، نمونهای از این انتخاب هستند.
بنابراین حتما به این نکته توجه داشته باشید انتخاب بهترین رنگ برای دکوراسیون خانه کاملاً به سلیقه افراد خانه بستگی دارد، برای آن دسته از خانوادههایی که تجربهای در طراحی دکوراسیون داخلی ندارند، لازم است از کارشناسان این حوزه کمک بگیرند. بهترین دکوراسیون داخلی منزل میتواند شرایط زندگی را بهتر کرده و حس آرامش و امنیت را در تمام اعضای خانواده به وجود آورد.
انتخاب رنگ خانه میتواند یکی از سختترین تصمیمات طراحی داخلی باشد. در ادامه 15 نکته را برای انتخاب رنگ خانه معرفی میکنم که میتوانند در این فرآیند به شما کمک کنند:
۱. نورپردازی: رنگ دیوارهای یک اتاق میتواند نورپردازی و انرژی کل اتاق را تحت تأثیر قرار دهد، بنابراین نورپردازی را در نظر بگیرید.
۲. اندازه اتاق: رنگ دیوارها باید با اندازه اتاق هماهنگ باشد؛ اتاقهای بزرگ را با رنگهای تیره، و اتاقهای کوچک را با رنگهای روشن تر ترسیم کنید.
۳. استایل داخلی: استایل داخلی خانه شما همچنین باید در نظر گرفته شود؛ استایلهای کلاسیک، مدرن و بوهمیایی به رنگهای مختلف نیاز دارند.
۴. روشنایی: رنگهای روشن تر اتاق را بزرگتر و بازوا و رنگهای تیرهتر آن را کوچکتر و فشردهتر به نظر میآورد.
۵. میزان نور طبیعی: میزان نور طبیعی در اتاقها هم باید در نظر گرفته شود؛ اتاقهایی با میزان نور کم نباید با رنگهای تاریک پر شوند.
۶. میزان رطوبت: میزان رطوبت در مناطق مرطوب، باید در انتخاب رنگ دیوارها ملاحظه شود. رنگهای تیره در این مناطق باید جلوی رطوبت و پوسیدگی را بگیرند.
۷. حس روانی: رنگهای درست میتوانند حس روانی شما را تحت تأثیر قرار دهند؛ برای مثال رنگ آبی برای اتاق خواب آرامش بیشتری به شما میدهد.
۸. انتخاب بهترین رنگ خانه و میزان ترافیک: میزان ترافیک در اتاق هم باید در نظر گرفته شود؛ اتاقهایی که بیشتر استفاده میشوند باید با رنگهای قابل تمیز شدن تزئین شوند.
۹. هماهنگی با مبلمان: در انتخاب بهترین رنگ خانه رنگ دیوارهای خانه باید با مبلمان هماهنگ باشد؛ رنگهای قهوهای، سفید و خاکستری با هر نوع مبلمانی هماهنگی خوبی دارند.
۱۰. هماهنگی با کف: هماهنگی رنگ دیوارها با کفپوشها هم باید در نظر گرفته شود؛ رنگ دیوارها باید با کفپوشهایی که در اتاق نصب شدهاند هماهنگ باشند، بنابراین در انتخاب رنگ دیوارها به کفپوشهای موجود توجه کنید.
۱۱. شخصیت شما: در انتخاب بهترین رنگ خانه رنگ دیوارها میتواند شخصیت شما را نشان دهد؛ بنابراین برای انتخاب رنگ دیوارها به شخصیت و سلیقه شما توجه کنید.
۱۲. تعداد روزهای آفتابی: تعداد روزهای آفتابی در منطقه شما هم باید در نظر گرفته شود؛ رنگهای تیره در مناطقی که بیشتر روزهای آفتابی وجود دارد باید با دقت انتخاب شوند.
۱۳. رنگ دوستداشتنی: رنگ دوستداشتنی شما هم باید در نظر گرفته شود؛ رنگی که به شما خوشایند است و احساس راحتی و خوشحالی به شما میدهد را انتخاب کنید.
۱۴. انتخاب بهترین رنگ خانه و رنگهای مد: رنگهایی که در مد روز دنیا استفاده میشوند هم میتوانند برای انتخاب رنگ دیوارها مفید باشند؛ از روی رنگهای مد روز دنیا الهام گرفته و رنگ دیوارها را انتخاب کنید.
۱۵. تنوع: در نهایت، برای جلوگیری از خستگی از رنگ دیوارها، از تنوع در انتخاب رنگ استفاده کنید؛ برای مثال رنگهای تیره و روشن را با هم ترکیب کنید.
رنگ دیوارها با رنگ مبلمان هماهنگ کردن یکی از روشهایی است که معمولاً در دکوراسیون داخلی استفاده میشود، اما اجباری نیست که همه رنگها با یکدیگر هماهنگ باشند. در واقع، هماهنگی رنگها میتواند به طوری که همه چیز یکدست باشد، خسته کننده به نظر بیاید. برای جلوگیری از این موضوع، میتوانید از رنگهای متفاوت و تنوع در دکوراسیون داخلی استفاده کنید.
با این حال، برای ایجاد تعادل و هماهنگی در دکوراسیون داخلی، میتوانید از رنگهای مشابه و یا رنگهای کمرنگتر و یا تیرهتر از رنگ مبلمان استفاده کنید. در نهایت، انتخاب رنگ دیوارها و مبلمان باید بر اساس سلیقه شخصی شما و همچنین سبک دکوراسیون داخلی خانه شما صورت گیرد.
اگر در انتخاب بهترین رنگ برای خانه و دکوراسیون داخلی آن هنوز دچار تردید هستید و میخواهید کلیه پروسه دکوراسیون را یک تیم طراحی قوی و حرفه ای در تهران انجام دهد، میتوانید همین حالا با مشاورین ما در هلدینگ ساختمانی سپنتا تماس گرفته و ضمن استفاده از خدمات مشاوره رایگان سفارش رنگ آمیزی و دکوراسیون داخلی خانه خود را ثبت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
ذخیره نام, ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی بنویسم.
Δ