سرپرست کارگاه ساختمانی در پروژه های عمرانی را بر عهده گرفتن یکی از خدمات هلدینگ ساختمانی سپنتا میباشد، بین وظایف سرپرست کارگاه و مهندس کارگاه ساختمانی تفاوت هایی وجود دارد که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت، پس برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سرپرست کارگاه ساختمانی و وظایفی که این فرد برعهده دارد، تا […]
سرپرست کارگاه ساختمانی در پروژه های عمرانی را بر عهده گرفتن یکی از خدمات هلدینگ ساختمانی سپنتا میباشد، بین وظایف سرپرست کارگاه و مهندس کارگاه ساختمانی تفاوت هایی وجود دارد که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت، پس برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سرپرست کارگاه ساختمانی و وظایفی که این فرد برعهده دارد، تا انتها همراه ما باشید.
شغل سرپرست کارگاه ساختمانی یکی از اصلیترین شغلهای نظارتی، عملیاتی و مدیریتی برای پروژههاست. این شخص باعث ایجاد نظم و ارتباط بین فاز های پروژه می شود و پیش برد پروژه براساس طرحهای از پیش تعیینشده و برنامهریزی زمانی غیرممکن خواهد بود. هلدینگ ساختمانی سپنتا، با داشتن چندین نیروی متخصص و ماهر مهندس عمران، از سال 89 تاکنون خدمات سرپرستی کارگاه ساختمانی را در تهران انجام میدهد. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
سرپرست کارگاه ساختمانی به فردی گفته میشود که در حین پیاده سازی پروژه های عمرانی، وظیفه پیاده سازی تمام برنامه ریزی های لازم برای پروژه را برعهده دارد. به عبارت دیگر سرپرست کارگاه، یک شخص حقیقی است که مدیریت ساخت و ساز را انجام میدهد؛ جالب است بدانید این شخص توسط پیمانکار پروژه برای این سِمت انتخاب میشود.
سرپرست کارگاه ساختمانی، شخصی است که مسئولیت رهبری و مدیریت کارگران ساختمانی را بر عهده دارد. او باید با تمامی کارکنان و کارگران، طراحان، مدیران و مهندسان ارتباط مناسبی برقرار کند و تصمیمات مهمی را در خصوص ساختمان گیرد. سرپرست کارگاه ساختمانی باید دارای مهارت های رهبری و حل مشکلات باشد تا بتواند در موقعیت های بحرانی تصمیمات درستی گیراند و به کارگران جهت برقراری ایمنی و کیفیت کار کمک کند.
همچنین، سرپرست کارگاه ساختمانی باید دارای دانش کافی در زمینه ساختمانی باشد تا بتواند به کارکنان نیازمندی های فنی و نیز نحوه اجرای آن ها را آموزش دهد. او باید به شیوه ای شفاف و دقیق بیانیه های مرتبط با پروژه را ارائه کند و اطمینان بخشد که تمامی کارکنان در توافق با آن هستند. همچنین باید به ایمنی کارگران توجه ویژه داشته باشد و در صورت لزوم نیز به کارگران آموزش های ایمنی ارائه دهد.
سرپرست کار گاه به عنوان یکی از کلیدیترین نیروها در پروژههای ساختمانی محسوب شده که نقش بسزایی در پیشبرد اهدافِ پروژه ساخت و ساز دارد. یکی از سوالاتی که اغلب افراد به دنبال یافتن پاسخ برای آن هستند، معادل سرپرست کار گاه به انگلیسی است که (Head of Construction Workshop) معنی میشود. سر پرست کارگاه از جمله شغل هایی است که در بیشتر کشورها فرصت های شغلی برای آن وجود دارد، به همین علت دانستن معادل انگلیسی آن در پیدا کردن کارهای خوب در کشورهای انگلیسی زبان میتواند مفید باشد.
سه ردیف شغلی برای مهندسین عمران وجود دارد که حقوق های دریافتی نیز برهمین اساس میباشد، این سه عنوان عبارت اند از: کارشناس، سرپرست و مدیر پروژه. که همان طور که از اسم عناوین شغلی گفته شده مشخص است، کارشناس کمترین میزان حقوق و مدیر پروژه بیشترین حقوق را دریافت میکند. در ادامه چند نمودار از نرخ تقریبی حقوق سرپرست کارگاه را برایتان آورده ایم:
اگر شما کارشناس مهندس عمران هستید و قصد دارید شغل خود را ارتقا داده و تبدیل به سر پرست کارگاه های ساختمانی شوید، خوب است بدانید بسیاری از شرکت های بزرگ ساخت و ساز و حتی شهرداری ها شما را به عنوان سرپرست کار گاه استخدام میکنند، از این رو لازم است قبل از شروع کار خود حتما یک دور کتاب فوت و فن های مدیریت و سرپرست کارگاه را خوانده باشید. لینک خرید این کتاب را برایتان آوردیم.
مدیریت پروژههای عمرانی یکی ازمشاغل سخت و نیازمند توانمندیهای مختلف است. فن بیان، روابط اجتماعی مناسب، اقتدار، حسابگری و دوراندیشی، قدرت تصمیم گیری، خلاقیت و ریسکپذیری علاوه بر دانش فنی و تخصصی جزء ملزومات ضروری مدیران و دستاندرکاران این حوزه محسوب میشود. قرارداد سرپرست کارگاه اگر در سدد ساختن ساختمان و بنایی هستید به قرارداد استخدام سرپرست کارگاه نیاز پیدا می کنید، با کلیک بر روی لینک به نمونه قرارداد سرپرست کارگاه دست پیدا می کنید و دستمزد سرپرست کارگاه نیز اورده شده است. این قرارداد در هر زمان به درخواست ناظر قابل بازنگری است. رسمی است اما بازنگری هر شش ماه یکبار انجام خواهد شد و در قرارداد تنها با تایید ناظر صورت خواهد گرفت. نامه معرفی سرپرست کار گاه به کارفرما نیز نیاز است.
مدیریت پروژههای عمرانی یکی ازمشاغل سخت و نیازمند توانمندیهای مختلف است. فن بیان، روابط اجتماعی مناسب، اقتدار، حسابگری و دوراندیشی، قدرت تصمیم گیری، خلاقیت و ریسکپذیری علاوه بر دانش فنی و تخصصی جزء ملزومات ضروری مدیران و دستاندرکاران این حوزه محسوب میشود.
اگر در سدد ساختن ساختمان و بنایی هستید به قرارداد استخدام سرپرست کارگاه نیاز پیدا می کنید، با کلیک بر روی لینک به نمونه قرارداد سرپرست کارگاه دست پیدا می کنید و دستمزد سرپرست کارگاه نیز اورده شده است. این قرارداد در هر زمان به درخواست ناظر قابل بازنگری است. رسمی است اما بازنگری هر شش ماه یکبار انجام خواهد شد و در قرارداد تنها با تایید ناظر صورت خواهد گرفت. نامه معرفی سرپرست کار گاه به کارفرما نیز نیاز است.
سرپرست کار گاه ساختمانی در پروژه های عمرانی باید با یک سری از فنون آشنایی داشته و حتی امکان، تخصص نیز داشته باشد، پس باید در فنونی مثل: برقکاری ساختمان، جوشکاری و رانندگی با ماشین آلات آشنایی کافی داشته و در سایر امور نظیر آرماتور بندی و نقشه برداری و کار با انواع دوربین های مخصوص نقشه برداری و ابزار و ادوات عمرانی و تعمیرات آن ها نیز وارد باشد.
آشنا بودن سر پرست کارگاه با این موارد باعث میشود که هرجا در خلل پیاده سازی پروژه اشکال و کم کاری صورت بگیرد، تذکرات لازم خیلی فوری توسط سرپرست به کارگران داده شود. یکی از مواردی که درپروژه های ساخت و ساز زیاد اتفاق میفتد، این است که به علت وجود اختلاف میان سرپرست و کارگران پروژه، کارگر تصمیم به ترک کار را میگیرد و درصورتی که به کار خود بازنگرد، پروژه عملا برای مدتی تعطیل میشود.
در این شرایط لازم است که سرپرست کارگاه تجربه پیاده سازی پروژه های عمرانی را داشته باشد تا در غیاب کارگر مربوطه و پیدا شدن کارگر جدید، روند ساخت و ساز عقب نیفتد و توسط سرپرست کار گاه ساختمانی پیش رود، مهم تر از نکته گفته شده نیز این است که سرپرست مهارت های مدیریت را در خود پرورش داده باشد تا نگذارد در حین کار ساختمانی اختلاف و درگیری خاصی بین کارگران و خودش بوجود بیاید.
مدیریت کارگاه در پروژههای Construction برعهده سر پرست کارگاه است که مسئول کنترل چهار منبع اصلی در اجرای هر پروژه ساختمانی شامل: نیروی کار، مصالح، ماشین آلات و بودجه بوده و مسئولیت اصلی کارگاه را هم بر عهده دارد و باید به صورت رسمی توسط پیمانکار به دستگاه نظارت یا کارفرما معرفی شود و صلاحیت فنی، اخلاقی ایشان به تایید کارفرما و یا نماینده وی برسد.
تفاوت سرپرست کارگاه با رئیس کارگاه
سر پرست کارگاه که به عنوان رئیس کارگاه نیز شناخته می شوند، مسئولیت نظارت بر ساخت و ساز و اجرای پروژه های ساختمانی را بر عهده دارد. آنها مسئول اطمینان از اینکه پروژه ساخت و ساز به موقع و در حد بودجه تکمیل می شود، هستند.
سرپرست کارگاه چه وظایفی دارد: سر پرست کارگاه ساختمانی که توسط پیمانکار پروژه برای این کار انتخاب میشود، شرح وظایفی برای انجام دارد که مهم ترین وظایف سر پرست کارگاه در پروژههای متوسط به بالا کنترل زمان، هزینه، کیفیت و مدیریت قراردادهاست، در ادامه برخی دیگز از این وظایف را برای شما لیست کرده ایم:
pdf وظایف سرپرست کارگاه ساختمانی
مدیر پروژه، فردی است که مسئولیت کلی پروژه را به عهده دارد مانند: برنامهریزی، طراحی، اجرا، نظارت، کنترل و پایان آن. درواقع مدیر پروژه، پل ارتباطی است میان مدیران عالیرتبه و تیمهای در حال کار بر روی پروژه. اما سر پرست کارگاه، شخصی است که مدیریت ساخت و ساز را انجام میدهد؛ جالب است بدانید این شخص توسط پیمانکار پروژه برای این سِمت انتخاب میشود.
نقش مهندس کارگاه ساخت و ساز بستگی به نوع کار و تجربه مهندس کارگاه در یک پروژه ساختمانی دارد و به طورکل کارِ مهندس کارگاه و سر پرست کارگاه بسیار شبیه به هم بوده و در خیلی از موارد یکی از این دو فرد حقیقی مسئولیت هر دو کار را قبول میکند، به عبارت دیگر خیلی کم پیش می آید که سرپرست کارگاه ساختمانی، مدرک مهندسی نداشته و از عهده کارهای فنی ساختمان برنیاید. در ادامه برخی از وظایف مهندس کارگاه (SITE MANAGER) را آورده ایم تا با مطالعه آنها به تفاوت های موجود با وظایف سرپرست کارگاه پی ببرید:
بیمه سرپرست کارگاه به عهده کارفرما می باشد. اغلب قرارداد سرپرست کارگاه به صورت پیمانکاری می باشد و حق بیمه قراردادهای پیمانکاری 6.6 درصد برای ناخالص کارکرد، 1.6 درصد آن سهم پیمانکار می شود و 5 درصد نیز حق کارفرما است. سرپرست کار گاه می تواند یا توجه به قراردادی که دارد، از حق بیمه مشاوره نیز برخوردار شود.
سرپرست کارگاه ساختمانی، نقش مهمی در اجرای پروژه ساختمانی دارد و باید دارای توانایی های مدیریتی، فنی و روابط عمومی قوی باشد تا بتواند به بهبود کیفیت و سرعت پیشرفت پروژه کمک کند، در ادامه به نمونه قرارداد نگهبان کارگاه می پردازیم؛
جهت استفاده از خدمات سرپرست کارگاه نیاز هست که شما حتما فردی را به عنوان مهندس عمران و سر پرست کارگاه دارای صلاحیت است را برای نظارت بر پروژه های ساخت و ساز خود استخدام کنید و توصیه ما به عنوان یک هلدینگ مهندسین مشاور ساختمانی این هست که از خدمات شرکت هایی که مورد تایید نظام مهندسی هستند، برای استخدام سرپرست کارگاه عمرانی استفاده کنید.
هلدینگ ساختمانی سپنتا، با داشتن چندین نیروی متخصص و ماهر مهندس عمران، از سال 89 تاکنون خدمات سرپرستی کارگاه ساختمانی را در تهران انجام میدهد، چنانچه برای پیاده سازی و مدیریت و نظارت پروژه های ساخت و ساز عمرانی خود به دنبال استخدام سرپرست کارگاه در تهران میگردید که حرفه ای، صادق و قابل اعتماد باشد، میتوانید همین حالا از طریق شماره های درج شده در سایت با ما در تهران تماس بگیرید. و با معرفی سرپرست کارگاه به کارفرما، با خیال اسوده کار را به ما بسپارید.
دیدگاهتان را بنویسید
ذخیره نام, ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی بنویسم.
Δ