خدمات کوپلینگ و کوپلر ساختمان

خدمات-کوپلینگ-و-کوپلر

خدمات کوپلینگ و کوپلر چیست؟ به‌طورکلی در دنیای ساخت‌وساز مهندسین به دنبال قطعات و مصالحی هستند که بتوانند علاوه افزایش ایمنی، صرفه اقتصادی نیز داشته باشند. کوپلر نیز از جمله قطعات مکانیکی است که دقیقاً می‌تواند این نیاز را برآورده کند. کوپلرها باتوجه‌به ساختار خود دارای کاربرد زیادی هستند. کوپلینگ‌ها برای ایجاد اتصال بین دو شفت یا همان میل استفاده می‌شوند. در واقع کوپلینگ‌ها با اتصال بین دو شفت باعث می‌شوند تا نیروی محرک یا گشتاور یک شفت به شفت دیگر منتقل شود. همین حالت انتقال‌دهنده بین دو شفت موجب کاربرد زیاد استفاده از کوپلینگ شده است که در ادامه به بیان آن می‌پردازیم.

در خدمات کوپلینگ برای اتصال میلگرد ها، کوپلر استفاده می شود. در ادامه با هلدینگ ساختمانی سپنتا همراه باشید تا بیشتر با خدمات کوپلینگ میلگرد و کوپلر آشنا شوید.

هلدینگ ساختمانی سپنتا با خدمات کوپلر ساختمان در تهران و خدمات کوپلینگ میلگرد همراه شما عزیزان است. برای اطلاع از قیمت خدمات کوپلر فقط کافیست با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

call to action

 

کوپلینگ چیست؟

در هر سیستم، دستگاه و خدمات، جزئیات مربوط به آن گاهی به‌قدری مهم است که نبود آن موجب اختلال در عملکرد آن سیستم می‌شود. گاهی نبود یک قطعه ساده مانند پیچ می‌تواند مشکلات گوناگونی را به وجود آورد. از همین رو لازم است تا به‌تمامی قطعات توجه ویژه‌ای شود. یکی از قطعات و مسائل مهم در صنعت و ساخت‌وساز نیز استفاده از کوپلینگ است. خدمات کوپلینگ شامل صنایع مختلف تولیدی، ساخت‌وساز، آتش‌نشانی و … است که هرکدام انواع مختلفی از کوپلینگ را در بر می‌گیرند. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با کوپلینگ و انواع آن آشنا شوید.

خدمات کوپلینگ میلگرد

امروزه برای این که بتوان میلگردها را به خوبی به یکدیگر اتصال داد. از روش جدیدی به نام خدمات کوپلینگ Coupling services استفاده می شود. کوپلینگ میلگرد، به روشی گفته می شود که برای اتصال میلگردها از کوپلر استفاده می شود.

 کاربرد کوپلینگ

باتوجه‌به توضیحات کنونی متوجه شدیم که وظیفه اصلی کوپلینگ‌ها انتقال نیرو از یک شفت یا محور محرک به یک شفت دیگر است. در صورت نبودن کوپلینگ‌ها ما باید هزینه زیادی را بابت  قدرت انتقال بین آن‌ها بدهیم. علاوه بر هزینه زیاد در صورت عدم انتقال قدرت، با دردسرهای فراوانی بابت تعمیر دستگاه‌ها مواجه می‌شویم.

نبود کوپلینگ باعث می‌شود تا واردشدن هر ضربه‌ای به یک دستگاه به منزله آسیب رساندن به موتور آن باشد. نکته حائز اهمیت دیگر نیز استفاده از کوپلینگ مناسب است. نصب کوپلینگ‌هایی که مناسب نوعی از شفت‌ها نیستند در نهایت موجب فرسایش دستگاه و کاهش عمر آن می‌شوند.

 انواع کوپلینگ

مشکلات مختلفی که به جهت اتصال شفت‌ها به وجود می‌آید باعث می‌شود تا از کوپلینگ‌های گوناگونی استفاده شود. انحراف‌هایی مانند انحراف شعایی، محوری و زاویه‌ای باعث می‌شود تا شفت‌ها به یکدیگر متصل نشوند. عدم اتصال یا به‌اصطلاح هم نا راستایی شفت‌ها در نهایت موجب خسارات فراوانی به دستگاه‌ها و صنایع می‌شود.

در نتیجه به‌منظور اتصال آن‌ها در انحراف‌های گوناگون، از کوپلینگ‌های مختلفی استفاده می‌شود. کوپلینگ‌ها به‌طورکلی به دودسته کوپلینگ‌های صلب و انعطاف‌پذیر تقسیم می‌شود. هرکدام از این انواع دارای مدل‌های مختلفی هستند در ادامه می‌توانید انواع آن‌ها را مشاهده کنید.

 انواع-کوپلینگ

در یک تقسیم‌بندی دیگر، کوپلینگ‌ها را از نظر کاربرد به دودسته تقسیم می‌کنند. در این دسته‌بندی برخی از کوپلینگ‌ها در دسته کوپلینگ‌های انعطاف ماده قرار می‌گیرند. این نوع از کوپلینگ‌ها انعطاف خود را از کشش‌هایی مانند لاستیک یا صفحه‌های فلزی به دست آورده و می‌توانند در برابر هر انحرافی انعطاف داشته باشند.

این مدل از کوپلینگ‌ها نیازی به روغن‌کاری ندارند و در برابر هرگونه فشاری نیز به نحو احسن فعالیت می‌کنند. در صورت منطبق نبودن شفت‌ها برخی مواقع می‌توان از کوپلینگ‌های انعطاف مکانیکی استفاده کرد. این کوپلینگ‌ها با استفاده از حرکت‌های کشویی، دوار و لغزشی تلاش می‌کنند تا انحرافات شفت‌ها را درست کنند.

کوپلینگ میلگرد

در فرایند ساخت‌وساز بسیار لازم است تا  در اتصال میل‌گردها به یکدیگر از کوپلینگ استفاده شود. در واقع در آرماتوربندی یا همان اتصال میلگردها به یکدیگر در صورت استفاده از کوپلینگ می‌توان استحکام ساخت‌وساز را افزایش داد. علاوه بر افزایش استحکام، میزان هزینه‌های ساخت‌وساز نیز کاهش پیدا می‌کند. در فرایند ساخت‌وساز می‌توان از کوپلینگ‌های مختلفی استفاده کرد. کوپلینگ‌های میلگرد به شرح زیر است:

  • کوپلر انتهایی
  • کوپلر تبدیل
  • کوپلر پیچی
  • کوپلر جوشی در تست جوش
  • و…

کوپلینگ لوله چیست

شفت‌های مربوط به هر دستگاه یا صنعت نیاز به یک سری کوپلینگ‌های خاص دارد. دررابطه‌با لوله‌ها نیز می‌توان گفت که این امر صادق است. کوپلینگ‌ها به جهت تغییر اندازه لوله‌ها نیز به کار می‌رود. از همین رو می‌توان لوله‌ها با اندازه‌های مختلف را با استفاده از کوپلینگ به یکدیگر متصل کرد. هنگام نصب کوپلینگ لوله بسیار مهم است که ابتدا شفت‌ها را هم‌راستای یکدیگر قرار دهید. معمولاً برای اتصال شفت‌های لوله از کوپلینگ‌هایی مانند کوپلینگ لوله فلنجی، کوپلینگ تبدیلی و کوپلینگ‌های لوله برای سیستم‌های غیرفلزی استفاده می‌کنند.

 کوپلینگ آب

معمولاً از کوپلینگ‌هایی مانند کوپلینگ هیدرولیک و پنوماتیک به جهت اتصال سریع آب استفاده می‌شود. به این جهت از کوپلینگ برای اتصال آب استفاده می‌کنند تا بتوانند گاز و سیالات مختلف را با فشارهای مختلف در دستگاه منتقل کنند. از جمله جنس کوپلینگ‌های آب که می‌تواند مورداستفاده قرار بگیرد شامل کوپلینگ‌های استیل، فولادی، آلیاژی و برنجی است.

کوپلر چیست؟

پیش از رفتن به مبحث اصلی بهتر است اندکی با یکی از قطعات مهم ساختمان آشنا شویم تا کاربرد کوپلرها را در خدمات کوپلینگ بهتر درک کنیم. به‌صورت عامیانه اکثر افراد می‌دانند که در فرایند ساختن یک ساختمان از میل‌گرد استفاده می‌شود. میل‌گردها و مقاطع فولادی که از میلگرد ساخته شده، در قسمت‌های مختلفی از ساختمان به کار می‌رود.

این امر در خدمات کوپلینگ به این دلیل است که این قطعات دارای ساختار محکمی هستند و در نهایت می‌توانند استحکام ساختمان را افزایش دهند. کاربرد فراوان آن‌ها باعث می‌شود تا یکی از پرطرف‌دارترین قطعات به شمار روند. در اصطلاح تخصصی جامعه مهندسین به‌طورکلی به میلگرد و قطعات فولادی ساخته شده از آن، آرماتور گفته می‌شود.

برای اتصال آرماتورها به یکدیگر نیاز به یک قطعه مکانیکی با استحکام بالا داریم که دقیقاً چنین نیازی را کوپلرها برآورده می‌کنند. در واقع کوپلرها قطعات مکانیکی هستند که به جهت اتصال آرماتورها به کار می‌روند. آن‌ها توانایی این را دارند که آرماتورها را  در امتداد یا در خمش‌های 90 درجه به یکدیگر متصل کنند.

کار کوپلر چیست؟

همان گونه که پیش‌ازاین نیز بیان کردیم، کوپلرها به جهت اتصال بین آرماتورها به کار می‌روند. مقاومت و تحمل بالا، تقسیم فشار بین میل‌گردها، کاهش تراکم بین میلگردها و تسهیل در روند ساختن یک ساختمان از جمله مواردی است که مهندسین را مجاب به استفاده از کوپلر می‌کند.

انواع کوپلر در خدمات کوپلینگ

انواع-کوپلر-در-خدمات-کوپلینگ

کوپلرها انواع مختلفی دارند که هرکدام دارای کاربرد خاصی هستند. یعنی بر اساس ساختار و شکل آن‌ها می‌توان بر اساس نیازی که دارید از آن‌ها در خدمات کوپلینگ استفاده کنید. انواع کوپلرها به شرح زیر است.

1. کوپلر انتهایی

کوپلرهای انتهایی به شکل مخروطی هستند. از این کوپلرها با توجه شکل ظاهری‌شان در خم‌های 90 درجه استفاده می‌شود.

2. کوپلر پیچی

در مواقعی تصور می‌کنیم که آرماتورها  اندازه مناسبی دارند و می‌توان آن‌ها را با کوپلر دیگری به یکدیگر متصل کرد. اما وقتی که آرماتورها برخلاف تصور ما کوتاه باشند و کوپلرهای دیگر کاربردی نداشته باشند، می‌توانیم از کوپلرهای پیچی استفاده کنیم. در واقع درگیری پیچ‌های این کوپلر  بین غلاف فلزی کوپلر و میلگرد آجدار باعث اتصال بین آن‌ها می‌شود.

3. کوپلر استاندارد

از رایج‌ترین کوپلرهای موجود می‌توان به کوپلر استاندارد اشاره کرد. کوپلرهای استاندارد را با نام کوپلر میانی نیز می‌شناسند. از این کوپلر در جایی استفاده می‌شود که یکی از آرماتورها امکان چرخش داشته باشد. کوپلر استاندارد را می‌توان در هر سازه‌ای استفاده کرد.

4. کوپلر با رزوه چپ و راست و کوپلر تبدیلی

از کوپلرهای تبدیلی به جهت اتصال دو آرماتور با اندازه قطر متفاوت استفاده می‌شود. کوپلرهای با رزوه چپ و راست نیز به جهت اتصال بین آرماتورهایی استفاده می‌شود که امکان چرخش ندارند. به بیان دیگر اتصال آرماتورهای بدون 90 درجه با استفاده از این مدل از کوپلرها صورت می‌گیرد.

5. کوپلر جوشی

کوپلر جوشی یکی دیگر از مدل‌ها است که قابلیت جوشکاری مستقیم هنگام اتصال دو آرماتور را دارند. کوپلرهای جوشی نیز کاربردی مشابه کوپلر پیچی دارند. یعنی برای اتصال بین آرماتورهای کوتاه‌تر از حد انتظار به کار می‌روند. البته باید بدانید که معمولاً کوپلرهای جوشی ارزان‌تر از کوپلرهای پیچی هستند.

6. کوپلر گروتی

برای سازه‌های ازپیش‌ساخته شده مانند دیوار، ستون و تیر می‌توان از کوپلرهای گروتی استفاده کرد. یک سمت این کوپلرها دارای رزوه و سمت دیگر آن دارای محفظه‌ای برای ریختن بتن گروت است. کوپلرهای گروتی در سازه‌ها همراه با کوپلرهای استاندارد به کار می‌روند.

در واقع کوپلرهای استاندارد برای اتصال بین آرماتورها و پس از آن از کوپلرهای گروتی برای اتصال بین بتن‌ها استفاده می‌شود. همچنین می‌توان از این مدل کوپلرها به‌جای کوپلرهای پیچی نیز استفاده کرد. شایان‌ذکر است که کوپلرهای دیگری مانند کوپلر پرسی، کوپلر موقعیت و کوپلر آرماتورهای فشاری  نیز وجود دارد که هرکدام کارکرد خاص خود را دارند.

 7. کوپلر میلگرد

به‌طورکلی مزایای استفاده از کوپلر باعث شده تا بسیاری از افراد بخواهند در فرایند ساخت‌وساز از آن استفاده کنند. در واقع مزایای زیر باعث شده تا بسیاری از افراد به دنبال استفاده از کوپلر میلگرد برای خدمات کوپلینگ باشند.

  • یکپارچه‌سازی آرماتورها
  • حذف دورریزی میلگرد های اضافی
  • تقسیم فشار وارده بر روی بتن‌ها
  • کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در پروژه ساخت‌وساز
  • استفاده از میلگرد های کمتر در فرایند ساخت‌وساز
  • مقاومت و استحکام بیشتر نسبت به دیگر قطعاتی که برای اتصال آرماتورها به کار می‌روند. به‌عنوان‌مثال مقاومت بیشتری در برابر حوادث طبیعی نسبت به اورلپ ها دارند.
  • بالابردن سرعت انجام پروژه
  • آسان بودن کار با آن‌ها

 کاربرد کوپلر

 کاربرد-کوپلر

همان‌طور که پیش‌ازاین نیز بیان کردیم، جنس کوپلرها موجب شده تا این قطعه مکانیکی یکی از بهترین قطعات به‌منظور اتصال آرماتورها باشند. همین امر موجب می‌شود تا کوپلرها قطعاتی بسیار مهم جهت استفاده در ساخت‌وساز و سازه‌های بتنی به‌حساب بیایند. در مجموع می‌توان گفت که کوپلرها در سازه‌های زیر استفاده می‌شود.

  • بیمارستان‌ها
  • بازسازی ساختمان‌ها
  • ساخت هتل
  • ساخت پل
  • ساخت ستون‌ها
  • ساخت برج
  • خدمات کوپلینگ و ساخت تونل
  • ساخت مراکز پتروشیمی
  • ساخت مراکز صنایع نفت و گاز
  • خدمات کوپلینگ و ساخت سد

اجرای کوپلر با کوپلینگ

برای اجرای کوپلر ابتدا لازم است که تعیین کنید که چه نوعی از آن را نیاز دارید. در واقع باید بر اساس نیاز خود برای سازه نگهبان تعیین کنید که بیشتر به کوپلرهای استاندارد نیاز دارید یا دیگر کوپلرها مانند کوپلر پیچی را نیز می‌خواهید در فرایند کار استفاده کنید. هرکدام از انواع آن‌ها دارای قیمت متفاوتی است. مسئله تأثیرگذار بعدی در قیمت کوپلرها، نوسانات ارزی است. این مسئله باعث شده تا نتوان قیمت یکسانی را برای کوپلرها در مدت‌زمان طولانی در نظر گرفت.

برای انجام خدمات شاتکریت و مش؛ پس از انجام پروسه مش بندی و قرار دادن آن بر روی سطح، مواد سیمانی در داخل دستگاه ریخته شده و با فشار هوا بر روی محل موردنظر ریخته می‌شود.

 قیمت خدمات کوپلینگ

همان‌طور که مشاهده کرده‌اید، خدمات مربوط به کوپلینگ زیاد است. در واقع می‌توان کوپلینگ را در مباحث گوناگونی همچون صنایع، ساخت‌وساز، آتش‌نشانی و … استفاده کرد. هرکدام از این صنایع نیز دارای مدل‌های بسیار گوناگونی از کوپلینگ هستند. از همین رو ابتدا باید مشخص شود که در چه زمینه‌ای می‌خواهید از کوپلینگ استفاده کنید. سپس باید به سراغ مدل‌های گوناگون آن بروید. تمامی این موارد در قیمت خدمات کوپلینگ تأثیرگذار است. مسئله تأثیرگذار بعدی، نوسانات ارزی است که تأثیر عمده‌ای بر قیمت کوپلینگ‌ها دارد؛ بنابراین نمی‌توان قیمت دقیقی را برای خدمات کوپلینگ در نظر گرفت.

خدمات کوپلینگ تهران 

کوپلر قطعه‌ای مکانیکی است که به جهت اتصال بین آرماتورها به کار می‌رود. کوپلرها از جنس فولاد سیکا هستند که مقاومت بالایی در برابر حوادث مختلف دارند. کوپلر دارای انواع مختلفی مانند کوپلر میانی، کوپلر جوشی، کوپلر پیچی و … است. مزایای زیاد استفاده از کوپلر مانند صرفه اقتصادی، مقاومت بالا و … باعث شده تا از آن‌ها در ساخت‌وسازهای مختلف استفاده شود.

هلدینگ ساختمانی سپنتا، خدمات کوپلر ساختمان در تهران را برای تمام پروژه های عمرانی از منزل مسکونی گرفته تا آپارتمان ها و ساختمان های تجاری بزرگ و منازل قدیمی انجام میدهد، چنانچه به دنبال شرکتی ساختمانی جهت خدمات کوپلینگ با قیمت مناسب در تهران میگردید، میتوانید همین حالا با مشاورین ما تماس بگیرید.

call to action

 

 

ارتباط با هلدینگ سپنتا

برای ارتباط با هلدینگ سپنتا مجری پروژه های ساختمانی از طریق شماره تماس زیر و قسمت درخواست مشاوره اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Table of Contents