ثبت شرکت مجری ذیصلاح از مواردی است که توسط بسیاری از سرمایهگذاران حوزه ساختوساز و مهندسین عمران و معماری پیگیری میشود. بهاحتمال زیاد دیده یا شنیدهاید که برخی افراد بدون وجود رشته مرتبط یا دانش پیشزمینه، اقدام به ساختوساز کردهاند. از آن جایی که این فرایند غیرقانونی است و ممکن است عواقب جبرانناپذیری داشته باشد، […]
ثبت شرکت مجری ذیصلاح از مواردی است که توسط بسیاری از سرمایهگذاران حوزه ساختوساز و مهندسین عمران و معماری پیگیری میشود. بهاحتمال زیاد دیده یا شنیدهاید که برخی افراد بدون وجود رشته مرتبط یا دانش پیشزمینه، اقدام به ساختوساز کردهاند. از آن جایی که این فرایند غیرقانونی است و ممکن است عواقب جبرانناپذیری داشته باشد، در نتیجه نظاممهندسی اقدام به ثبت شرکتهای قانونی میکند. این شرکتهای قانونی تحت عنوان شرکتهای مجری ذیصلاح شناخته میشوند. در ادامه بیشتر با این نوع شرکتها آشنا میشوید.
پیش از صحبت درباره شرایط ثبت شرکتهای ذیصلاح، بهتر است کمی با واژه مجری ذیصلاح آشنا بشوید. مجری ذیصلاح کسی است که باید شرایط زیر را داشته باشد:
بدین ترتیب شرکتهایی به وجود آمدند که بتوانند فرایند ساختوساز را به شکل تخصصی برای دیگران انجام دهند. به چنین شرکتهایی، شرکت مجری ذیصلاح گفته میشود. به دلیل این که ساختوسازهای غیرمجاز از سوی سازندگانی که تخصصی ندارند، گسترش یافت، سازمان نظاممهندسی و نهادهای مختلف تلاش کردند تا جلوی چنین فعالیتهایی را بگیرند. بدین ترتیب شرکتهای مجری ذیصلاح به وجود آمدند. جهت ثبت شرکت مجری ذیصلاح اصولاً 30 تا 45 روز فرصت دارید؛ بنابراین بهتر است پیش از اقدام، تمامی مدارک خود را از پیش آماده کرده باشید. مدارکی که نیاز است را در ادامه ذکر میکنیم. اگر شرایط لازم را داشته باشید و مدارک آماده باشد، با مراجعه به نهادهای مربوطه میتوانید در جهت ثبت شرکت اقدام کنید.
برای ثبت شرکت مجری ذیصلاح، بهتر است ابتدا با مراجع مربوطه در کشور خودتان تماس بگیرید تا نحوه ثبت شرکت در آن کشور و مدارک مورد نیاز را بدانید. اما به طور کلی مراحل ثبت شرکت به شکل زیر است:
1. انتخاب نام شرکت: انتخاب نام مناسب و منحصر به فرد برای شرکت، از اولین مراحل ثبت شرکت است. نام شرکت باید با قوانین و مقررات مربوط به ثبت شرکت در کشور شما سازگار باشد.
2. تهیه مدارک: مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت ممکن است با توجه به قوانین و مقررات محلی متفاوت باشند، اما مدارک عمومی شامل شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت، گواهی ازدواج (اگر مربوط باشد) و پروانه کسب (اگر موردنیاز است) میباشند.
3. انتخاب نوع شرکت: در این مرحله، باید نوع شرکت مورد نظر را انتخاب کنید. نوع شرکت ممکن است شامل شرکت سهامی خاص، شرکت سهامی عام، شرکت مسئولیت محدود و غیره باشد.
4. پرداخت هزینههای ثبت شرکت: هزینه ثبت شرکت در هر کشور ممکن است متفاوت باشد، بنابراین بهتر است با مراجع مربوطه در کشور خودتان تماس بگیرید تا درباره هزینههای ثبت شرکت مطلع شوید.
5. ارائه مدارک و درخواست ثبت شرکت: پس از تهیه مدارک و پرداخت هزینههای مربوطه، باید مدارک و درخواست ثبت شرکت را به مراجع مربوطه در کشور خودتان ارائه دهید.
6. دریافت مجوز: پس از بررسی مدارک و درخواست ثبت شرکت، مراجع مربوطه در کشور شما به شما مجوز ثبت شرکت را خواهند داد.
با توجه به پیچیدگی مراحل ثبت شرکت و تفاوتهای قوانین و مقررات مربوط به ثبت شرکت در هر کشور، بهتر است با مراجع مربوطه در کشور خودتان تماس بگیرید و از اطلاعات دقیق و کامل استفاده کنید.
بهمنظور ثبت شرکت ذیصلاح، یک سری قواعد و اصول وجود دارد. در واقع بدون داشتن این اصول امکان ثبت شرکت وجود ندارد. بهمنظور ثبت شرکت ذیصلاح باید اشخاص حقوقی و حقیقی، شرایط زیر را داشته باشند.
به طور مثال یکی از مواردی که مورد ارزیابی قرار میگیرد، وجود مطلوبیت در کار اشخاص است. بدین منظور بر مبنای برخی از شاخصهای زیر این متغیر مورد ارزیابی قرار میگیرد.
علاوه بر موارد گفته شده باید امتیازهای مربوط به قواعد تعیین شده از سوی سازمان نظاممهندسی نیز اخذ شود. بر اساس امتیازهای داده شده توان مالی و امکانات شرکت تعیین میشود. امتیازات بر مبنای داشتن قواعد زیر داده میشود.
برای ثبت شرکت مجری ذیصلاح نیاز به ارائه مدارک مختلفی است. مدارک لازم برای ثبت شرکت مجری ذیصلاح به شرح زیر است:
شایانذکر است درصورتیکه یک وکیل را مسئول ثبت شرکت ذیصلاح کردهاید، باید اصل وکالتنامه با کپی برابر اصل آن از سوی وکیل ارائه شود. در غیر این صورت امکان انجام فرایندهای مختلف ثبت شرکت وجود ندارد؛ بنابراین پیش از اقدام برای ثبت، بهخوبی این مسئله را در نظر داشته باشید.
در بسیاری از کشورها، ثبت شرکت مجری ذیصلاح به صورت الکترونیکی امکانپذیر است و شما می توانید مدارک مورد نیاز را به صورت الکترونیکی ارائه دهید. این روش ثبت شرکت باعث سرعت بیشتر در انجام امور و کاهش هزینهها میشود. در برخی کشورها، ثبت شرکت الکترونیکی به عنوان روش اولویتی مطرح شده و به شرکتها توصیه میشود که از این روش استفاده کنند.
به هر حال، بسته به قوانین و مقررات مربوط به ثبت شرکت در کشور شما، ممکن است لازم باشد برخی از مدارک و اسناد به صورت فیزیکی ارائه شوند. بنابراین، بهتر است با مراجع مربوطه در کشور خودتان تماس بگیرید و از نحوه ارائه مدارک برای ثبت شرکت مطلع شوید.
سخن پایانی؛ ثبت شرکت مجری ذیصلاح
ثبت شرکت مجری ذیصلاح در مواردی صورت میگیرد که شرایط لازم برای ثبت شرکت را داشته باشید. داشتن توان مالی، سابقه حرفهای و … تنها نمونههایی از این شرایط هستند. در صورت داشتن شرایط، میتوانید بهصورت اشخاص حقیقی و حقوقی برای ثبت شرکت اقدام کنید. در طی ثبت شرکت نیاز به یک سری مدارک مشخص دارید که بهتر است از قبل آنها را تهیه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
ذخیره نام, ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی بنویسم.
Δ